lav jo

alltid vi

vännerna<3

MathildaMelin! <3

puss

älsklingen miiiiiiiin <3

Mathilda

onsdag

hejsan allihopa idag har jag varigt i skolan missade bussen imorse så jävla störigt och fick vänta på nästa i 20 minuter skit kallt . Och nu ikväll har jag varigt med Cornelia och julia vi stack till fritan och spelade skateboard(stavning?) spel skit kul :) senare kom sebastian till fritan så henkade jag och julia och cornelia med honom skit kul sedan efter en stund lämnade vi av cornelia hemma , så satt jag och Julia och sjöng Ronny & Ragge i bilen ahahah :) vad har ni gjort denna underbara dagen sötnosar ? :) <3 puss och godnatt allihopa små söta troll :)

tisdags kväll

hejsan allihopa :)
hur är det med er ikväll ?
sj är jag trött på alla tankar
som flyger runder och som gör mig
i stort sätt orolig . men det löser sig någon gång.

mjaa ikväll har jag snackat med underbaraste sebbe och ankel
sebbe är underbar och ankel du lyser alltid upp för mig .
Du lyssnar alltid det gör du med sebbe vil verkligen tack er två !<3

godnatt pusssss ! <3

tisdag

idag kom jag hem från skolan ungefär 14.30 skönt sedan satte jag mig vid datan och sen kom jannika hit till mig kl 15.15 ungefär vid den tiden sen gick vi till museumet och fotade mig på gräs plätten där (: sen gick vi hem igen till mig för att fråga om amanda eller cornelia ville med och fota på lågedammarna och CORNELIA följde såklart med hihih skit mysigt :D puss <3

idag på bussen kom du upp i mitt huvud igen jag kan inte släppa dig ååååååååh det är så jävla svårt! Fattar fan inte vf asså jag menar du visar ingenting längre det är bara jag . Det är inte som innann att du ger mig komplimanger varje dag och är gladast och snygast och sötast nej nej nej så är det inte alls längre.
Nu är du en lögnare & med det det går inte att lita på dig . Du ger mig inte komplimanger längre.
Du frågar när jag kommer hur det är med mig coh sådär då blir man superglad men dt kunde dock varigt mycket mycket bättre. & det ändå jag vill mest i mitt liv nu är faktist och hjälpa dig fatta det ... puss det var allt för mig idag

mitt liv just nu

jag mår ganska dåligt och har gjort en liten tid nu . Det är jobbigt med kärleken osv. Jag menar det tar på en att bli sviken hela tiden och sen går man och hoppas så blir det ingenting av det . och nu så är det så att jag ha en massa massa tankar som går upp och ner hela tiden i mitt huvud och det är skit jobbigt verkligen . Att ena sekunden kan man må hur bra som helst och sen bara är man nere i tanken igen helt plötsligt det är tungt.och jag tvingar ingen att läsa detta det är upp till er om ni vill eller inte . Men mste få skriva ut det uttersta av det ..

det var allt för den här stunden puss gullrumpor Mathilda Älskar sin Cornelia <3

månda

hejsan allihopa månda idag och det är är gött.. efter skolan idag så ska jag spendera tiden och gå och kolla i affärer med sara kul kul faktist . :) , vi har alltid kul när vi gör nånting kvittar nästan vad vi gör så asflabbar vi det är mysigt och ha en sådan vän . <3 ehm senare när jag kommer hem ska jag väll käka sedan ska jag kanske vara med sebastian lite vi får se om jag orkar eller hur det blir . iallafall så får man pengarna denna veckan gött som fan shoppa shoppa shoppa :) det gillas riktigt mycket ha en bra dag allihopa tjing .

sönda

mjaa jag har bara degat framför datan hela denhära dagen än så länge. ikväll ska jag förmodligen träffa sebbe vi får se men jag tror det blir så . Han har ju nästan precis fixat körkortet så vi ska ut och köra lite kul kul . och strax ska vi äta med hörde att mamma ringde och beställde pizza mummms :)

helgen

hejsan igår lörda : mja då sov jag ända fram till halv 11 johooo skit skönt. sen åkte jag in till lund en stund och träffade simon spelade lite kort och var ute i stan lite med det var trevligt. På kvällen blev det lite dricka och massa prat det var så skönt att snacka ut och att det har löst sig för jag vill verkligen nt förlora dig du är en av dom bästa . <3 sen träffade jag sebbe senare på kvällen så låg vi och snackade och så skit skönt det var verkligen nt igår man gjorde det så det var super skönt att få göra det. pusss allihopa hoppas ni har haft en bra helg ! :)

Cornelia


Cornelia Melin
du är allt utan dig ingen mathilda <3
älskar dig syster över allt annat
RSS 2.0