Jag blir så ledsen

Jag blir så ledsen på allt just nu. Vet inte vad jag tänker ens så ledsen jag är i min själ. Jag har fått leva med detta i 8 år. Du är en underbar person som jag inte vill se så här för det gör så ont inut i mig. Vi har så fina bilder och minnen som aldrig jag kommer att kunna glömma. Jag kan fan inte fatta att det blev så här ytterligare igen och igen. Dettas tar kol på mig och hur jag mår. Man kan inte bara blunda och glömma såna här saker med det samma utan det tar väldigt lång tid för var gång det händer. Jag vill se er glada tillsammans och inte så här som det blev idag. Jag vet inte ens när jag får lov att träffa dig igen det är det som också gör så ont inuti mig. Jag förstår dig och din barnsituation med men bara för det kan man göra så här det bli så jäkla fel då. Denna situationen har jag nog varit med om 100 gånger nu och jag vill inte vara med om den fler gånger. Det får vara stopp här. Det är inte ett dugg kul att se dig så här .

pasta och brocoli och ostsås

heeejsan har precis varit och ätit nu och det var
skruvmakaroner och brocoli och ostsås.
Nu så har jag lunch till 12.45 och sen har jag engelska.
Det ska väl bli hyvsat kul det med men inte lika kul som matte.

lkpå+

Matematik strax

heeejsan ska snart ha mattematik det är ett av dem bästa ämnena i skolan.kgtju

Måndagen den 28 Februari

Måndag

Heeeejsan ny vecka och jag är pigg som en lärka som man brukar säga.
Jag och Josse gick upp pigga och vakna vid klockan 06.10 i morse och
då var jag ganska så trött men inte mycket.
Jag piggnade snabbt till i morse när jag hade klätt på mig.
Nu är jag i skolan eller ja jag har varit här gansk länge typ i en timme redan.
Hur är det med er idag :)

Sista dagen på lovet

Hejsan som sagt så är det ju tyvärr sista dagen på lovet. Det är synd för jag har haft så kul på lovet. Varit med massa vänner har festat och har varit hos pappa och serverat med Cornelia och varit på bio med cornelia och älskling. Sen har jag sovit över med Josefine och Daniel och Izabelle igår till idag skit kul. Kolla på farsan inatt med den filmen är så himla rolig. Nu så sitter vi och kollar på en thriller och den handlar om en tjej som blir kidnappad sen får jag se hur det slutar. Den heter taken har ni sätt den filmen?:) Sen har jag färgat mitt hår och det skulle bli ljust men nix det blev inte mycket ljusare enligt mig själv då. Och sen har jag varit hos mormor med på lovet och åkt skidor med fritidsgården och det var mycket trevligt det gjorde jag ju i onsdags. Nej nu så ska jag fortsätta att kolla på filmen:)

lite underhållning

löhi

Daniel fin i håret efte josse slingat hans hår igårkväll :)


Söndagen den 27 Februari

Söndag

Heeeejsan jag mår så dåligt av alla mina tankar och funderingar som snurrar runt i mitt huvud nu.
Jag klarar snart inete mer av detta jag kan aldrig göra någonting förens det blir fel!
Jag vill inte känna mig så här ledsen alltid allt man gör och allt man säger blir FEL!
Har aldrig kännt mig så här LEDSEN FÖRUT SOM JAG GÖR NU!
Det ä helt fruktansvärt som man kan må på grund av en kille.

bilder i bilen

bhg


ur

Lördagen den 26 februari

Lördag Hejsan alla finisar:) idag vaknade jag och älskling halt 12 riktigt skönt att sova så länge någon helg. Sen gick vi upp och ducha och älskling gick ut med Dogge. Sen ducha han med. Sen körde vi hem till mamma så lämnade vi av Cassandra där för hon skulle vara med Izabelle. Sen körde jag och älskling in till malmö och var på biltema och på fyndbörsen. Jag handlade en maskara och puder och älskling köpte gelé till håret. Sen så körde vi till max och åt frukost blev ett barn meny helt lagom. Sen vidare till kävlinge och hämtade Josefine. Hon ska nanna här hos mig idag det kommer bli riktigt kul. Daniel är också här. Och sen ska vi kolla på skräck film.

Julia och cornelia

Hejsan var precis ute och tog en cigg med Cornelia och Julia och älskling. Det var gott sen kom mamma också och rökade. Nu sitter jag Julia och Cornelia i köket och dricker ett glas cola riktigt gott. Ikväll vet jag inte vad som händer men vill göra någonting med Cornelia och Julia. Vet inte om vi bara ska ta det lungt eller vad vi ska göra det får vi väl se.

tacos och fredags mys

Heeejsan på er :) jag har precis ätit tacos det är så himla gott.
Nu så ska jag sitta framför teven lite och bara ta det lungt det behöver jag.


jmgh

Hello Kitty

Heeejsan jag måste bara säga jag är ganska så trött idag fastän att jag somnade i hyvsat tid igår.
Men det är sånt man får ta, jag tror det bara blir en lugn och skön fredag hemma idag skönt som tusan.


jhnsxrjhfj

ute i snön

hrt


ute i snön. Har också precis städat undan lite på mitt rum så nu är det fint igen skönt.


hfxxgrtsh

3 bilder på min syster Amanda

ryhes


tgerghfMin snygga och söta syster :)

Fredagen den 25 februari

Fredag Hejsan allihopa :) i morse så vaknade jag vi halv 8 älskling hade försovit sig en timme. Och sen startade inte hans bli så han kom och kramades med mig innan han stack. Så himla mysig morgon. Sen så somnade jag om igen så himla skönt. Sen så la jag kvar i sängen och älskling ringde mig sen gick jag och cassandra och handlade bullar på tahiti. Dom har så himla goda bullar där. Och nu så ligger jag i min säng med cornelia och kollar på sol sidan.
RSS 2.0