Beautiful

dagens bilder

p8o



öio



å'l

svettigt på bussen påväg hem..

Hejsan det var helt fruktansvört så svettigt det var på bussen påvägen hem idag, det var ÄCKLIGT.
Jag fattar inte varför det inte finns ac i bussarna som fungerar riktigt istället för att folk ska svettas ihjäl på vägen hem.
Jag menar det är ju inte bra i heller det blir ju liksom dålig luft och syre också i bussen med så himla många. Men men älskling är hemma och duchar och gör sig iordning nu tills ikväll eller ja inte bara därför för hans egen skull också så klart. Men snart så ska han köra till Arlöv också och hämta Cassandra som ska med i helgen ju :).

Det var faktiskt riktigt skönt när jag hoppade av bussen och det precis kom en vind mot mig när jag hoppade ut guuuuud vad skönt det var :D.




uy

Fredag 26 Augusti

Fredag


Hejsan idag så försov jag mig till halv 8 imorse inte så jätte kul och jätte bra om man säger så ju.
Men mamma kom hem till älskling och väckte mig så det var rena rama turen annars så hade jag kommit jätte försent idag till skolan. Nu så har jag studiestöd och har läst. Nu klockan 11 så har jag lunch och det är spaghetti och köttförssås riktigt gott ska det bli i och med jag inte hann och äta någon frukost i heller.
Idag efter skolan så ska jag och älskling in till Malmöfestivalen och äta lite gott och mingla runder där en liten stund. Sen hämta Cassandra och sedan hem till mig och packa för att vara hos Palles syster hela helgen super trevligt. Så det är fullspekat schema idag hahaha men vi hörs senare :)


iop

Jävla hormoner i min Pstav

Jävla hormoner i min Pstav helt sinnessjukt ju. Hur sur,arg man kan bli och förändrad i sig själv helt och hållet. Jag har länge undrat själv varför jag varit så sur för absolut ingenting. Men nu vet jag och har kommit på att det är min äckliga Pstav. Och den har även gjort så att jag gått upp runt 15 kilo i vikt ur tråkigt med kläder och sånt men ingenting jag kan göra någonting åt. Så NU så ska jag snart TA UT DEN. Ska bli så GRYMT skönt att slippa den och sedan så ska jag försöka gå bort alla kilon jag har gått upp och sluta äta godis för det är något fruktansvärt vilket sug man får av socker också av den. Men det blir inget mer bloggande idag för min del i och med jag inte mår bra.



o

Hiss eller diss ?

Supersöta verkligen riktigt snygga också :D , jag HISSAR verkligen dessa två







yjtki



uio

Lunch rast nu

Hejsan nu så har jag lunchrast till 12 så ganska så gött. Har en 1 lunch idag så ganska så GÖTT ju.
Till lunchen så blev det lite majs, kassler,potatisgratäng riktigt gott var det kan jag ju säga och så drack jag ett glas med äppledricka till de. Idag så har jag fått se mitt schema och det ser väldigt bra ut det kommer upp sen har inte blivit färdigt riktigt ännu. Nyss varit ute och rökat en cigg efter jag ätit med Hmpus, Micke,Johan och min syster och hennes kill kompis trevligt trevligt :).


Och vet ni vad jag har gjort 1993 stycken inlägg och fy fan vad coolt för detta är mitt personnummer dock inte de 4 sista men så coolt :D


htd

Torsdag 25 Augusti

Torsdag


Heeeejsan mina fina läsare och godförmiddag får jag ju säga nu när klockan är 10.
Idag så vaknade jag och var ganska så pigg och utvilad vid 06.40 av min mamma som väckte mig. Och så tog jag och mina 2 andra systrar bussen 07.20 till skolan. Och sedan när vi hade kommit in till Lund så tog jag fel buss har aldrig hänt innan men hände idag visst. Och sen när den rätta bussen kom till Botulfsplatsen så var den över full. Så jag trodde faktiskt inte att jag skulle få plats så mycket folk var det på den.
Men jo visst dem öppnade dörrarna så vi andra fick gå in som tur var. Och sen hade jag en rolig morgon utflippad och skojsig som jag var imorse vid frukosten i skolan haahah :D.
Det är kul att man kan skoja och ha roligt i skolan också. Och idag så mår jag toppen och efter skolan eller mja vid 5 så ska jag och min pojkvän in till Malmöfestivalen och det ska bli riktigt mysigt, i regnet.



yil

Vinnaren av dagens blogg är


http://helenaskvarter.blogg.se/


http://helenaskvarter.blogg.se/

http://helenaskvarter.blogg.se/


fh

Dagens blogg

yugk


För större chans att vinna länka i din blogg om tävlingen
gillat mitt inlägg på bloglovin

Onsdag 24 Augusti

Onsdag


Hejsan redan Onsdag idag och skolan började och med det en väldigt tidig morgon. vaknade redan vid 6 när Palle skulle gå upp och då var jag verkligen talat DÖD. Riktigt trött visste knappt att jag pussade honom innan han stack till jobbet. Men det är ju så nu dessa första dagarna. Vi började ganska så sent idag , 10 tiden så det var riktigt GÖTT :D.
Och vi har precis gått igenom schemat för hela läsåret nu och det ser ganska okej ut, men ganska så jobbigt också ju. Men jag vet om att jag kommer att fixa de.

Idag så är det en kortis dag vi går liksom bara till klockan 13 har jag för mig så det är också riktigt skönt. Men imorgon så börjar det vanliga schemat. Det är skönt att vara tillbaka i skolan igen och få sina vanliga rutiner och gå och lägga sig i tid på kvällarna. Så detta käns faktiskt som en bra början av Höst terminen :).



uyk

Malmöfestivalen

Bästis ringde för en liten stund sedan bara och frågade om jag ville följa med till Mölmöfestivalen. Och självklart så vill jag de. Så jag får en mycket roligare kväll än vad jag hade tänkt mig. Så det ska bli jättekul.
Slippa att bara sitta hemma det är liksom inte så himla roligt alltid i heller.

Mysigt ju och bara mingla runder där inne och lyssna på musiken och äta gott och bara umgås med fina May och Hampus och Prinsessan Haley. Så jag ser väldigt mycket framemot denna kvällen ha det bra så hörs vi :D




uyi


bli medlem du också :D

http://www.gratisklader.se/?r=35612

Gå med det är helt gratis och man kan vinna/få
pressent kort på 250-500 kr bli medlem du också :D







kluj

Fantastiskt fint väder ute idag :D

Varit ute i det fantastiska vädret nu ett tag riktigt fint väder idag ju härligt :D.
Så idag blir det att vara ute mycket och fota fota fota massa bilder riktigt roligt är det. Men jag hoppas inte dem molnen som är överallt tar över det fina vädret nu för då blir jag sur. Vill ha fins väder nu i minst 1 månad till det hade varit riktigt skönt ju :D.




ph0

mammasgata

RSS 2.0